Leveringsvoorwaarden van de producten van Coach Nutrition door CoachSizz

Door het plaatsen van uw bestelling, geeft u aan dat u met de levering- en betalingsvoorwaarden akkoord gaat. CoachSizz behoudt zich het recht haar levering- en/of betalingsvoorwaarden na het verstrijken van de looptijd te wijzigen. Betaalopdrachten voor de bank- en giro-instellingen zijn voor rekening en risico van degene die de opdracht tot betaling geeft. Als u artikelen ontvangt die u niet heeft besteld, dan dient u CoachSizz hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte te stellen (binnen 24 uur na leveren).

Bezorgkosten

Voor de voorbereiding, verzending en bezorging van de producten betaalt u een bijdrage in de vorm van verzendkosten. Deze verzendkosten bedragen €4,95 per verzending bij bestellingen onder de €80,- daarboven zijn de verzendkosten voor rekening van CoachSizz. Voor gegarandeerde levering kiest u voor verzekerd verzenden. Standaard leveringen is voor eigen risico. Voor verzendingen naar het buitenland gelden afwijkende verzendtarieven.

Uit voorraad leverbaar / U krijgt altijd bericht

Normaal gesproken zijn alle producten uit voorraad leverbaar. Het kan voorkomen dat een bepaald product tijdelijk niet op voorraad is. Wanneer dat het geval is, krijgt u daarvan bericht. CoachSizz hanteert de regel om u daar binnen 24 uur van te berichten. Uw bestelling wordt dan aangehouden. Genoemde leveringstermijnen zijn slechts een indicatie en kunnen dan ook niet leiden tot enig recht of aansprakelijkheid. Indien een artikel niet binnen korte tijd geleverd kan worden en wij u geen goed alternatief kunnen bieden, wordt het betaalde bedrag van het artikel retour geboekt. 

Retourneren

Gezien de door ons geleverde producten voeding is met een beperkte THT is het niet mogelijk om producten retour te zenden.

Uw privacy gewaarborgd

Uw persoonsgegevens worden opgenomen in het klantenbestand van CoachSizz, zodat wij u kunnen informeren over interessante aanbiedingen. Indien u dit niet wenst, kunt u dit laten weten via ons mailadres. Verder gebruiken wij uw persoonsgegevens voor het uitvoeren van de overeenkomst. U heeft recht op inzage in uw gegevens en verandering van deze gegevens. Uw persoonlijke gegevens worden niet doorgegeven aan derden.

Adres

De producten worden geleverd op het door u aangeleverde adres. Gedurende bestel activiteiten kan dit adres niet gewijzigd worden en blijft u aansprakelijk voor de door u bestelde artikelen die op het opgegeven adres zijn/worden afgeleverd. 

Aansprakelijkheidsuitsluiting

De inhoud van deze site alsmede de inhoud van alle andere sites en uitingen van CoachSizz op internet is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. CoachSizz kan echter geen garanties geven met betrekking tot de aard, juistheid of de inhoud van deze informatie. CoachSizz is niet aansprakelijk voor eventueel voorkomende onjuistheden of schade dan wel voor de gevolgen van het gebruik van de betreffende informatie, vrijblijvende adviezen of producten. De site is zorgvuldig opgesteld volgens de richtlijnen van Coach Nutrition. Het gebruik van de informatie, vrijblijvende adviezen of producten is geheel voor verantwoordelijkheid van de gebruiker. De eigenaren van CoachSizz kunnen nimmer verantwoordelijk worden gesteld voor schade die optreedt aan gezondheid ten gevolge van het opvolgen van vrijblijvende niet medische adviezen en het gebruik van de producten.