Er zijn verschillende programma’s

Scroll door naar onderen voor een overzicht. Heb je vragen? Neem dan contact op. We beantwoorden je vragen graag.

Programma's

Dit programma wordt het meest gekozen. Je eet 4 producten per dag naar keuze. Het is duidelijk, geeft geen ruimte om te ‘smokkelen’ en je valt het snelst af. Je hebt geen hongergevoel door de perfecte afstemming en je lichaam komt in de versnelde vetverbranding stand.

Met regelmaat heb je een tussenweek. Dit geeft ruimte om zo nu en dan een etentje te plannen en iets om naar uit te kijken. Je coach legt het je uit en zal je begeleiden.

Je eet drie producten van Coach Nutrition en een zelfbereide maaltijd van 300 kcal. Deze wordt samengesteld uit groenten,  vlees en vis.

Deze programma’s bieden een uitkomst voor mensen die door werk met regelmaat een etentje hebben en mee willen eten. Of die hetzelfde willen eten als hun gezin tijdens het avond eten. Soms worden deze programma’s door je coach geadviseerd om medische redenen. In sommige gevallen is te snel afvallen niet wenselijk.

Je eet drie producten van Coach Nutrition en een zelfbereide maaltijd van 300 kcal bestaande uit groenten, vlees of vis, aardappelen/ pasta of rijst. Daarnaast eet je een stuk fruit en melkproduct.

Wanneer je het eten rustiger wilt afbouwen, minder snel wilt afvallen of bij bepaalde medische aandoeningen raden we het 1200 programma aan.

Samen met de coach kan er voor jou een individueel programma gemaakt worden. Aangepast aan jouw wensen en behoeften. De coach kan je vertellen wat je gemiddeld af kunt vallen met het voor jou gemaakte programma. Vraag je coach naar de mogelijkheden.