Wie zijn wij

In 2009 opende Vanessa Kaak haar praktijk in Rotterdam en een jaar later volgde haar zus Juliska Peters in Spijkenisse. Samen begeleidden we al honderden mensen naar dat heerlijke gevoel van, blij zijn met jezelf en dat gezonde gewicht. In 2014 wilden we meer mensen bereiken en besloten we dit gezamenlijk te doen en onder dezelfde naam CoachSizz.

We openden meerdere praktijken, uiteraard konden we die niet allemaal zelf bemannen en hebben we ons team uitgebreid met geweldige vrouwen die net als wij ervaringsdeskundigen en professionals zijn. Maar vooral ook fijne mensen, die goed luisteren naar jou en de mogelijkheid hebben jou te geven wat je nodig hebt. Een schop onder je kont, een luisterend oor, kennis, of gewoon even flink lachen samen.

Team CoachSizz wil jou geven wat we stuk voor stuk zelf hebben ervaren. Jezelf weer zien in de spiegel, en daar meer dan blij mee zijn!

Wil jij dat ook? Bel of mail ons, we zullen je niet teleurstellen.

Het team

Die stok, dat ben ik

Ik ben Marianne en ben coach op de locaties Spijkenisse en Rotterdam-Zuid.

Mensen coachen naar hun doel, gezonde lijf en nieuwe leefstijl is wat ik heel graag doe! Vooral omdat ik zelf meer dan 30 kilo ben afgevallen en weet wat zo’n verandering met je doet. Ik weet ook hoe het voelt om het overgewicht te hebben en welke weg je aflegt om het eraf te krijgen.

Ik weet echt dat het niet altijd makkelijk is, maar die stok dat ben ik (achter de deur hè, niet om mee te slaan : )! Ik help je graag met het vieren van je successen en overwinningen, maar zal je er ook zeker doorheen helpen in de tijden dat het niet altijd mee zit.

We doen dit samen!

Marianne van der Vaart

Saturnusstraat 381
3204 TT Spijkenisse

06 80 05 69 63
marianne@coachsizz.nl

www.facebook.com/coachsizz

Ik ben Vanessa Kaak, medeoprichter van CoachSizz

Ik mag al vanaf 2009 mensen begeleiden bij het afslanken. Dit doe ik nog steeds met veel enthousiasme, omdat ieder mens anders is blijft het uniek werk.

Ik weet als geen ander hoe je jezelf voelt met extra kilo’s aan je lijf. Zelf heb ik in 2008 voor eens en voor altijd afgerekend met deze kilo’s . Het gebruiken van de maaltijdvervangers en de begeleiding leverde mij blijvend resultaat.

Doordat ik nu al vele jaren mensen mag begeleiden naar een gezond gewicht en een nieuwe levensstijl, kan ik wel zeggen dat ik naast mijn eigen gewichtsverlies, mijn opleiding en alle ervaring die ik heb opgedaan goed weet wat er in de mensen omgaat. Het is die ervaring, mijn liefde voor mijn werk en jullie motivatie waardoor het altijd lukt en ik nog steeds met veel plezier naar me werk ga.

Kom langs voor een gesprek en een bakje koffie of thee, we bepalen samen jouw koers,

Warme groeten Vanessa

Vanessa Kaak

Rotterdam Zuid
Groenezoom 279a
3075 GE Rotterdam Zuid

Zwijndrecht
Mandenmakersstraat 1
3334KE Zwijndrecht

06 50 40 62 26
vanessa@coachsizz.nl

www.facebook.com/coachsizz

Van het leven genieten levert nog wel eens wat kilootjes op

Ik ben Cindy, 43 jaar en moeder van 2 prachtige dochters en vooral levensgenieter.

Ik ben bij Juliska afgevallen met Straight away, want van het leven genieten levert nog wel eens wat kilootjes op. Een jaar geleden kreeg ik de kans om als coach voor CoachSizz aan de slag te gaan. Een mooie uitdaging die op mijn pad kwam en ik met beide handen aangreep. En zo ben ik nu coach van Oostvoorne, Rockanje en Brielle.

Ik was al 18 jaar werkzaam bij Steps (dameskleding), een baan waar je vaak tevreden klanten de deur uit ziet gaan. Uiteraard hoor ik ook regelmatig dat mensen balen van het feit dat iets ze niet staat omdat het net even te strak zit.

Door mijn persoonlijke ervaring met Straight away, en de blije momenten die ik had op de weegschaal verwees ik al mensen door als zij ernaar vroegen.

Ik vind het enorm mooi dat ik nu zelf de mensen kan begeleiden naar één of meerdere maten minder.

Ik ben sinds juni 2017 werkzaam als coach en wat geeft het een energie om te zien dat het mensen toch lukt om hun gewenste gewicht te behalen.

En dat doen ze uiteindelijk helemaal zelf! Geweldig!

Tot snel in Oostvoorne!

Cindy de Ruijter

Langeweg 37
3233 LM Oostvoorne

06 57 68 67 77
cindy@coachsizz.nl

www.facebook.com/coachsizz

Een totaal andere vrouw, uiterlijk maar ook innerlijk

In 2014 wist ik het zeker, het roer moest om. Dit kon zo niet langer. In februari 2015 hoopte ik mijn 40ste verjaardag te vieren en hoe fijn zou dat zijn als ik mij dan lekker fit zou voelen en wat kilo’s minder bij me zou hebben.

De stap gezet naar Coachsizz en meteen de dag van het intake gesprek gestart met de producten. De eerste dagen even wennen aan m’n nieuwe voeding maar had wel meteen het gevoel dit zou wel eens kunnen werken ( want andere diëten vond ik nooit lekker en hield het dan ook niet lang vol).

De smaken en ruime keuze in maaltijden spraken me enorm aan. In de weken die volgen vlogen de kilo’s eraf en ik voelde me beter en fitter dan ooit! Energie voor 10!! Whoop whoop dat ik dit niet eerder ontdekt had.

Na een half jaar was ik 32 kilo lichter en een totaal andere vrouw, uiterlijk maar ook innerlijk. Sterker en zelfverzekerder.

Dit alles heeft er ook aan bijgedragen dat ik nu onderdeel ben van het team Coachsizz en mijn eigen praktijk heb ik Oud-Beijerland.

Met heel veel passie en aandacht begeleid ik vele mensen tijdens hun afslank proces en zie de positieve verandering. Je lifestyle aanpassen en jezelf een belofte doen dat je niet meer terug wilt naar waar je vandaan komt. Het is net als een vlinder, eerst zit je in een cocon en later kom je daaruit en straal je. Ik heb de mooiste baan dat ik jou mag begeleiden bij dit proces!

Tot snel,

Miranda Ponsen

Miranda Ponsen

Edisonstraat 12
3261 LD Oud-Beijerland

06 20 14 68 29

miranda@coachsizz.nl

www.facebook.com/coachsizz

Dit gevoel wilde ik delen, ik moest het delen!

Ik ben Juliska Peters, gelukkig getrouwd, moeder van drie lieve kinderen en trots op ons bedrijf CoachSizz wat ook echt een stukje van mezelf is.

Als geen ander weet ik hoe het voelt om niet blij te zijn met jezelf. Niet alleen te zwaar, maar ook moe, energieloos en onzeker. Ik was ook meester in het bedenken wat andere dachten en dan vooral over mij. Stom natuurlijk, want ik heb natuurlijk geen glazen bol die mij die informatie verschaft. Maar het maakte me wel heel vaak onzeker. En dat omdat ik niet trots was op mijzelf.

Hoe vaak ik een dieet heb gevolgd, niet op één hand te tellen. De ene keer succesvol, de andere keer snel afgehaakt. Bij het ene dieet telde ik punten, bij het andere at ik kip en vis tot ik zelf bijna veren en schubben kreeg. Allemaal niet perse slecht, het afvallen lukte maar……het aankomen daarna ook helaas.

Toen ik een programma volgde met de maaltijdvervangers kwam ik er al snel achter dat de coaching het verschil maakte. Op zich best hilarisch dat ik er zo achter kwam, aangezien het grootste deel van mijn werk uit coachen bestond. Weleens waar niet op het gebied van voeding, maar goed ik had de waarde van een goede coach al eerder kunnen inschatten.

Ik viel af en dacht na over mijn eetgedrag. Ik kreeg de juiste handvatten en heel belangrijk een goede opbouw na het afvallen. Ik voelde mij echt, on top of the world! Wat een heerlijk gevoel, en het bracht mij zoveel meer dan alleen een kleinere maat. Werkelijk alles is leuker, makkelijker en intenser als je blij bent met jezelf, geen strijd meer voert met je spiegelbeeld.

Dit gevoel wilde ik delen, ik moest het delen! Klein begonnen met een eigen praktijk aan huis en uiteindelijk met een geweldig team meerdere mooie vestigingen opgebouwd.

Ondertussen hebben we samen honderden vrouwen en mannen begeleid. Ieder mens met zijn eigen unieke verhaal, reden, doel en met succes!

Ik sta ook klaar voor jou en hoor graag van je wat jij nodig hebt om te slagen. Samen nemen we de hobbeltjes op deze soms lastige weg, vieren we de successen en lachen we een mooie tijd tegemoet!

Gewoon een afspraak maken, er verandert pas iets als je actie onderneemt!

Juliska Peters

Bourgondischelaan 30A
2983 SH Ridderkerk

Saturnusstraat 381
3204 TT Spijkenisse

06 43 02 59 35

juliska@coachsizz.nl

www.facebook.com/coachsizz

Ik heb me nog nooit zo gevoeld

Ik ben Annelies Krijgsman, ik ben met succes 34 kg afgevallen met de producten van Straight away.

Als verpleegkundige weet ik als geen ander hoe belangrijk een gezond gewicht voor je is. Ook ik heb meerdere diëten geprobeerd maar heb me nog nooit zo goed gevoeld als bij de producten van Straight away. Dit komt doordat alle voedingsstoffen die je per dag nodig hebt er in zitten.

Het verbaasde me echt hoeveel energie ik overhield en geen trek had.

Tot mijn verrassing viel ik ook nog eens heel snel af, dit zorgt er ook voor dat je het makkelijker vol kunt houden.

De smaken van de shakes, repen en warme maaltijden dragen daar ook nog eens extra aan bij.

Verder is natuurlijk de begeleiding ook een belangrijk onderdeel om het afvallen vol te houden en nog belangrijker om op gewicht te blijven.

Doordat ik zelf deze positieve ervaring heb met de Straight away producten wil ik graag anderen begeleiden om hiermee kennis te maken en ook helpen om slanker door het leven te kunnen gaan, maar vooral ook om een gezonder gewicht te krijgen en te behouden. Je kunt weer makkelijker sporten, je weer zekerder gaan voelen, eigenlijk gewoon een nieuwe richting inslaan.

Door mijn ervaring met de producten van Straight away wil ik je helpen om het zelfde succes te behalen van een ideaal gewicht.

Tot snel,

Annelies

Annelies Krijgsman

Binnenlandsebaan 4
2991 EA Barendrecht

06 81 08 53 62
annelies@coachsizz.nl

www.facebook.com/coachsizz

Heb jij dat ook? Dat..

  • jij je elke x je zelf verstopt wanneer er een foto gemaakt wordt.
  • dat de lente en zomer er aan komt en je weer niet dat leuke kledingstuk aan kan.
  • je niet gaat zwemmen omdat je geen badkleding aan wilt, omdat je je schaamt.
  • jij je zo onzeker voelt omdat je net een maatje meer draagt.
  • je kledingkast met vele maten hangt.
  • je lichaam zo veel pijn doet en je honds moe bent.
  • enz, enz,

Dat gevoel had ik ook en ik kan er over mee praten.

Mijn naam is Karin Prins en ik ben 46 jaar. Moeder van 3 volwassen kinderen en Oma van twee kleinkinderen en sinds september 2017 de coach in Prins Alexander Rotterdam.

Ook ik heb met bovengenoemde punten te kampen gehad, tot ik mezelf zo zat was en bedacht dat er nu iets moest gaan gebeuren om mijzelf beter te gaan voelen.

Ooit begonnen met de maaltijdvervangers en hiermee 27 kilo afgevallen, maar ja dan verslons je het en in de jaren daarna langzaam aan weer die kilo’s terug.

Wat voelde ik me toen zo teleurgesteld over mezelf en mijn zelfbeeld was weer op een zeer laag punt. Ik trok alles in het negatieve. Dat was ik zo zat en daarom opnieuw begonnen met Straight away. Onder goede begeleiding en dat maakt het verschil, ik veranderde echt mijn gewoontes. Nu ben ik weer 22 kilo lichter en voel mij hierdoor weer als herboren.

Je gaat hierdoor weer zo stralen en bekijk je zelf vaker in de spiegel omdat je steeds gelukkiger met jezelf wordt.

Het is ook zo fijn gevoel wanneer je in de winkel ruim 3 maten kleiner je kleding kan kopen. En tuurlijk ook ik heb best moeilijke momenten gekend en nog hoor, maar ik wil dit fijne gevoel blijven houden en werk daar aan.

De complimenten die je krijgt doen je zo ontzettend goed, ook al moet je leren om die met trots te ontvangen.

Zoals je hierboven leest, ben ik een ervaringsdeskundige in het proces wat jij ook graag zou willen volgen.

Ik wil je heel graag helpen om ook jou je doel te laten bereiken!

Dit kan zijn die vele kilo’s lichter, of die paar kilo’s lichter, maar ook als het jou niet om die kilo’s gaat, maar om je lekkerder te voelen en minder pijn in je lichaam te willen. Misschien wil jij wel weer dat ene kledingstuk zo graag aantrekken. Ik wil je hier heel graag bij helpen.

Samen kijken we at bij jou past en help ik je het hele proces. Van afvallen tot op gewicht blijven.

Ik ben aanwezig op de maandag en donderdag avond en verder in overleg op andere momenten van de week.

De praktijk ligt naast het nieuwe Alexander zwembad, in het lage land in Rotterdam.

Dus tot snel,

Groetjes Karin Prins.

Karin Prins

Bramantestraat 30-34
3036 BN in Rotterdam

06 83 77 79 44

karin@coachsizz.nl

www.facebook.com/coachsizz

Samen aan de slag om jouw doel te bereiken!

Mijn naam is Marleen Block en ik ben 49 jaar oud en met volle overgave en plezier, Coach bij CoachSizz in Rozenburg.

In het verleden heb ik zelf de stap gezet om onder begeleiding van CoachSizz de kilo’s te verliezen en mijn eetgewoontes te veranderen. De producten van Straight away en de 1 op 1 begeleiding  zorgde dat ik daarin slaagde.

Wil jij ook zo graag je streefgewicht bereiken, weer fit worden en lekker in je vel, maar vind jij dit moeilijk? Ik kan jou daarbij helpen, we gaan samen aan de slag om jouw doel te bereiken!

Voel jij je aangesproken en wil jij graag op een gezonde en verantwoordelijke manier afvallen? Of zou jij meer informatie willen?

Neem gerust contact met mij op om een afspraak te maken, want ik wil graag met jou aan de slag om je doel te bereiken!!

Hopelijk tot snel.

Marleen Block

Emmastraat 118
3181 GC Rozenburg

Marleen Block
marleen@coachsizz.nl
06 54 70 49 11

www.facebook.com/coachsizz

De verschillende fases

Maaltijdvervangers


We werken met de heerlijke maaltijdvervangers van Straight away. Deze producten zitten vol vitaminen, mineralen en essentiële voedingsstoffen. Hierdoor krijg je gegarandeerd de dagelijkse behoefte binnen. Deze shakes, soepen, pap, repen en warme maaltijden vervangen je ‘gewone’ maaltijden. Er is een ruime keuze en ieder product bevat dezelfde hoeveelheid voedingsstoffen. Hierdoor kun je de producten kiezen die je wilt. Je stelt je eigen boodschappenlijstje samen.

Opbouwen reguliere voeding


Na de fase van afslanken komt de fase van de producten afbouwen en de reguliere voeding weer opbouwen. Aan het eind van deze fase berekent jouw coach wat jouw behoefte aan voeding op een dag is. Dit verschilt per persoon, je leeftijd, gewicht, geslacht en activiteit spelen hierin een rol. Deze informatie zorgt ervoor dat je niet teveel of te weinig eet en dat je ook na je programma alle voedingsstoffen binnen krijgt.

Geen crashdieet


Dus nee, géén crashdieet, doorloop ons hele programma zoals het hoort en je voelt je fit. De producten in combinatie met de hulp en adviezen van je coach, maken het mogelijk om op een gezonde manier af te vallen, een goede leefstijl te vinden en deze te behouden.
Jij bent belangrijk. Dit gaat over jou!

Werkwijze

1

Het eerste gesprek

Het eerste gesprek wil jij weten wie je coach is en de coach is geïnteresseerd in jou. Waarom zet je deze stap nu, hoe gemotiveerd ben je, heb jij jezelf al doelen gesteld, hoe vaak probeerde je het eerder, hoe is je gezondheid en je levensstijl, hoe zie jij jezelf het liefst?
2

Keuze programma

Samen kiezen we het programma uit, dat het beste bij jou past. Zo krijgt dit plan de grootste kans van slagen. We nemen dit goed door en leggen het verloop van het programma uit. Doordat we elkaar daarna wekelijks of tweewekelijks zien, kunnen we de dingen die jij tegen komt, direct aanpakken en je vragen beantwoorden wanneer je ze hebt.
3

Wegen

Natuurlijk gaan we ook wegen, voor sommige een drempel, maar besef dat de week erop mensen oprecht staan te popelen om het eerste resultaat te zien. Je voelt het dan al aan je lijf, en de weegschaal zal dat zeker bevestigen. Je coach ging jou ooit voor en begrijpt hoe jij je voelt, dat maakt het een stuk prettiger.
4

Wekelijkse bezoeken

Tijdens je bezoek aan je coach bespreek je hoe jouw week verliep, hoe jij je voelt, hoe je omgeving reageerde, wie steunt je goed en je stelt je vragen. We kijken ook naar de komende week, zie je misschien ergens tegenop, een bezoek aan iemand die op zeker commentaar gaat leveren, een feestje een etentje waar je zo moeilijk onderuit komt. Uiteraard kijken we naar het resultaat van jouw doorzetten, en je koopt je nieuwe producten voor de komende week. Je weet nu precies wat je lekker vindt, dat maakt het wel zo makkelijk!
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide