Wie zijn wij

In 2009 opende Vanessa Kaak haar praktijk in Rotterdam en een jaar later volgde haar zus Juliska Peters in Spijkenisse. Samen begeleidden we al honderden mensen naar dat heerlijke gevoel van, blij zijn met jezelf en dat gezonde gewicht. In 2014 wilden we meer mensen bereiken en besloten we dit gezamenlijk te doen en onder dezelfde naam CoachSizz.

We openden meerdere praktijken, uiteraard konden we die niet allemaal zelf bemannen en hebben we ons team uitgebreid met geweldige vrouwen die net als wij ervaringsdeskundigen en professionals zijn. Maar vooral ook fijne mensen, die goed luisteren naar jou en de mogelijkheid hebben jou te geven wat je nodig hebt. Een schop onder je kont, een luisterend oor, kennis, of gewoon even flink lachen samen.

Team CoachSizz wil jou geven wat we stuk voor stuk zelf hebben ervaren. Jezelf weer zien in de spiegel, en daar meer dan blij mee zijn!

Wil jij dat ook? Bel of mail ons, we zullen je niet teleurstellen.

Het team

Ik ben Vanessa Kaak, medeoprichter van CoachSizz

Ik mag al vanaf 2009 mensen begeleiden bij het afslanken. Dit doe ik nog steeds met veel enthousiasme, omdat ieder mens anders is blijft het uniek werk.

Ik weet als geen ander hoe je jezelf voelt met extra kilo’s aan je lijf. Zelf heb ik in 2008 voor eens en voor altijd afgerekend met deze kilo’s . Het gebruiken van de maaltijdvervangers en de begeleiding leverde mij blijvend resultaat.

Doordat ik nu al vele jaren mensen mag begeleiden naar een gezond gewicht en een nieuwe levensstijl, kan ik wel zeggen dat ik naast mijn eigen gewichtsverlies, mijn opleiding en alle ervaring die ik heb opgedaan goed weet wat er in de mensen omgaat. Het is die ervaring, mijn liefde voor mijn werk en jullie motivatie waardoor het altijd lukt en ik nog steeds met veel plezier naar mijn werk ga.

Kom langs voor een gesprek en een bakje koffie of thee, we bepalen samen jouw koers,

Warme groeten Vanessa

Vanessa Kaak

Rotterdam Zuid
Groenezoom 279a
3075 GE Rotterdam Zuid

Zwijndrecht
Mandenmakersstraat 1
3334KE Zwijndrecht

Barendrecht
Binnenlandsebaan 4
2991 EA Barendrecht

06 50 40 62 26
vanessa@coachsizz.nl

www.facebook.com/coachsizz

Ingrid Henderson

Ingrid Henderson

Numansdorp
Koninginnedag 56
3281 BM. Numansdorp

ingrid@coachsizz.nl
06 28 07 83 78

www.facebook.com/coachsizz

Dit gevoel wilde ik delen, ik moest het delen!

Ik ben Juliska Peters, gelukkig getrouwd, moeder van drie lieve kinderen en trots op ons bedrijf CoachSizz wat ook echt een stukje van mezelf is.

Als geen ander weet ik hoe het voelt om niet blij te zijn met jezelf. Niet alleen te zwaar, maar ook moe, energieloos en onzeker. Ik was ook meester in het bedenken wat andere dachten en dan vooral over mij. Stom natuurlijk, want ik heb natuurlijk geen glazen bol die mij die informatie verschaft. Maar het maakte me wel heel vaak onzeker. En dat omdat ik niet trots was op mijzelf.

Hoe vaak ik een dieet heb gevolgd, niet op één hand te tellen. De ene keer succesvol, de andere keer snel afgehaakt. Bij het ene dieet telde ik punten, bij het andere at ik kip en vis tot ik zelf bijna veren en schubben kreeg. Allemaal niet perse slecht, het afvallen lukte maar……het aankomen daarna ook helaas.

Toen ik een programma volgde met de maaltijdvervangers kwam ik er al snel achter dat de coaching het verschil maakte. Op zich best hilarisch dat ik er zo achter kwam, aangezien het grootste deel van mijn werk uit coachen bestond. Weleens waar niet op het gebied van voeding, maar goed ik had de waarde van een goede coach al eerder kunnen inschatten.

Ik viel af en dacht na over mijn eetgedrag. Ik kreeg de juiste handvatten en heel belangrijk een goede opbouw na het afvallen. Ik voelde mij echt, on top of the world! Wat een heerlijk gevoel, en het bracht mij zoveel meer dan alleen een kleinere maat. Werkelijk alles is leuker, makkelijker en intenser als je blij bent met jezelf, geen strijd meer voert met je spiegelbeeld.

Dit gevoel wilde ik delen, ik moest het delen! Klein begonnen met een eigen praktijk aan huis en uiteindelijk met een geweldig team meerdere mooie vestigingen opgebouwd.

Ondertussen hebben we samen honderden vrouwen en mannen begeleid. Ieder mens met zijn eigen unieke verhaal, reden, doel en met succes!

Ik sta ook klaar voor jou en hoor graag van je wat jij nodig hebt om te slagen. Samen nemen we de hobbeltjes op deze soms lastige weg, vieren we de successen en lachen we een mooie tijd tegemoet!

Gewoon een afspraak maken, er verandert pas iets als je actie onderneemt!

Juliska Peters

Bourgondischelaan 30A
2983 SH Ridderkerk

Saturnusstraat 381
3204 TT Spijkenisse

06 43 02 59 35

juliska@coachsizz.nl

www.facebook.com/coachsizz

Heb jij dat ook? Dat..

  • jij je elke x je zelf verstopt wanneer er een foto gemaakt wordt.
  • dat de lente en zomer er aan komt en je weer niet dat leuke kledingstuk aan kan.
  • je niet gaat zwemmen omdat je geen badkleding aan wilt, omdat je je schaamt.
  • jij je zo onzeker voelt omdat je net een maatje meer draagt.
  • je kledingkast met vele maten hangt.
  • je lichaam zo veel pijn doet en je honds moe bent.
  • enz, enz.

Dat gevoel had ik ook en ik kan er over mee praten.

Mijn naam is Karin Prins en ik ben 46 jaar. Moeder van 3 volwassen kinderen en Oma van twee kleinkinderen en sinds september 2017 de coach in Prins Alexander Rotterdam.

Ook ik heb met bovengenoemde punten te kampen gehad, tot ik mezelf zo zat was en bedacht dat er nu iets moest gaan gebeuren om mijzelf beter te gaan voelen.

Ooit begonnen met de maaltijdvervangers en hiermee 27 kilo afgevallen, maar ja dan verslons je het en in de jaren daarna langzaam aan weer die kilo’s terug.

Wat voelde ik me toen zo teleurgesteld over mezelf en mijn zelfbeeld was weer op een zeer laag punt. Ik trok alles in het negatieve. Dat was ik zo zat en daarom opnieuw begonnen met maaltijdvervangers in combinatie met een coach. Onder goede begeleiding en dat maakt het verschil, ik veranderde echt mijn gewoontes. Nu ben ik weer 22 kilo lichter en voel mij hierdoor weer als herboren.

Je gaat hierdoor weer zo stralen en bekijk je zelf vaker in de spiegel omdat je steeds gelukkiger met jezelf wordt.

Het is ook zo fijn gevoel wanneer je in de winkel ruim 3 maten kleiner je kleding kan kopen. En tuurlijk ook ik heb best moeilijke momenten gekend en nog hoor, maar ik wil dit fijne gevoel blijven houden en werk daar aan.

De complimenten die je krijgt doen je zo ontzettend goed, ook al moet je leren om die met trots te ontvangen.

Zoals je hierboven leest, ben ik een ervaringsdeskundige in het proces wat jij ook graag zou willen volgen.

Ik wil je heel graag helpen om ook jou je doel te laten bereiken!

Dit kan zijn die vele kilo’s lichter, of die paar kilo’s lichter, maar ook als het jou niet om die kilo’s gaat, maar om je lekkerder te voelen en minder pijn in je lichaam te willen. Misschien wil jij wel weer dat ene kledingstuk zo graag aantrekken. Ik wil je hier heel graag bij helpen.

Samen kijken we at bij jou past en help ik je het hele proces. Van afvallen tot op gewicht blijven.

Ik ben aanwezig op de maandag en donderdag avond en verder in overleg op andere momenten van de week.

De praktijk ligt naast het nieuwe Alexander zwembad, in het lage land in Rotterdam.

Dus tot snel,

Groetjes Karin Prins.

Karin Prins

Nikkelstraat 24
3067 GR Rotterdam

06 83 77 79 44

karin@coachsizz.nl

www.facebook.com/coachsizz

Karin van Toledo

Zonnestudio Rozenburg
Raadhuisplein 15
3181CE Rozenburg

Brielle & Hellevoetsluis

karinvantoledo@coachsizz.nl
06 13 62 65 83

www.facebook.com/coachsizz

Irma Nijsen

Oud-beijerland
Edisonstraat 12
3261 LD Oud-Beijerland

‘s Gravendeel
Mijlweg 23a
3295 KG ‘s Gravendeel

irma@coachsizz.nl
06 42 26 20 58

www.facebook.com/coachsizz

De verschillende fases

Maaltijdvervangers


We werken met de heerlijke maaltijdvervangers van Straight away. Deze producten zitten vol vitaminen, mineralen en essentiële voedingsstoffen. Hierdoor krijg je gegarandeerd de dagelijkse behoefte binnen. Deze shakes, soepen, pap, repen en warme maaltijden vervangen je ‘gewone’ maaltijden. Er is een ruime keuze en ieder product bevat dezelfde hoeveelheid voedingsstoffen. Hierdoor kun je de producten kiezen die je wilt. Je stelt je eigen boodschappenlijstje samen.

Opbouwen reguliere voeding


Na de fase van afslanken komt de fase van de producten afbouwen en de reguliere voeding weer opbouwen. Aan het eind van deze fase berekent jouw coach wat jouw behoefte aan voeding op een dag is. Dit verschilt per persoon, je leeftijd, gewicht, geslacht en activiteit spelen hierin een rol. Deze informatie zorgt ervoor dat je niet teveel of te weinig eet en dat je ook na je programma alle voedingsstoffen binnen krijgt.

Geen crashdieet


Dus nee, géén crashdieet, doorloop ons hele programma zoals het hoort en je voelt je fit. De producten in combinatie met de hulp en adviezen van je coach, maken het mogelijk om op een gezonde manier af te vallen, een goede leefstijl te vinden en deze te behouden.
Jij bent belangrijk. Dit gaat over jou!

Werkwijze

1

Het eerste gesprek

Het eerste gesprek wil jij weten wie je coach is en de coach is geïnteresseerd in jou. Waarom zet je deze stap nu, hoe gemotiveerd ben je, heb jij jezelf al doelen gesteld, hoe vaak probeerde je het eerder, hoe is je gezondheid en je levensstijl, hoe zie jij jezelf het liefst?
2

Keuze programma

Samen kiezen we het programma uit, dat het beste bij jou past. Zo krijgt dit plan de grootste kans van slagen. We nemen dit goed door en leggen het verloop van het programma uit. Doordat we elkaar daarna wekelijks of tweewekelijks zien, kunnen we de dingen die jij tegen komt, direct aanpakken en je vragen beantwoorden wanneer je ze hebt.
3

Wegen

Natuurlijk gaan we ook wegen, voor sommige een drempel, maar besef dat de week erop mensen oprecht staan te popelen om het eerste resultaat te zien. Je voelt het dan al aan je lijf, en de weegschaal zal dat zeker bevestigen. Je coach ging jou ooit voor en begrijpt hoe jij je voelt, dat maakt het een stuk prettiger.
4

Wekelijkse bezoeken

Tijdens je bezoek aan je coach bespreek je hoe jouw week verliep, hoe jij je voelt, hoe je omgeving reageerde, wie steunt je goed en je stelt je vragen. We kijken ook naar de komende week, zie je misschien ergens tegenop, een bezoek aan iemand die op zeker commentaar gaat leveren, een feestje een etentje waar je zo moeilijk onderuit komt. Uiteraard kijken we naar het resultaat van jouw doorzetten, en je koopt je nieuwe producten voor de komende week. Je weet nu precies wat je lekker vindt, dat maakt het wel zo makkelijk!