Salon

In meerder van onze vestigingen kun je met behulp van apparaten veilig en pijnloos vet laten bevriezen waar je met sporten en diëten niet vanaf komt. Je huid verstrakken, vocht afdrijven, cellulitis enorm verminderen en spieren opbouwen. Voor een magische glimlach neem je een Magic White behandeling en je gaat met een stralende lach naar huis!

We heten je welkom in onze vestigingen met een salon.

Rotterdam
Tei, Cryolipolyse, Magic White

Spijkenisse
Cryolipolyse, Magic White

Oud-Beijerland
Cryolipolyse

Barendrecht
Magic White

Bij cryolipolyse stellen we jouw vetcellen bloot aan temperaturen onder nul. De vetcel raakt hierdoor beschadigd en zal door je lichaam worden verwijderd, het resultaat is dat deze verdwijnt en niet meer terug komt.

Het programma van de TEI bestaat uit meerdere fases, na het legen van de cel zorgt de spierstimulatie ervoor dat de spieren zich ontwikkelen. Het resultaat een mooi strak lijf. Eén behandeling van de TEI staat gelijk aan drie uren intensief trainen. Een stevige work-out terwijl je ligt, zonder kans op blessure, heerlijk toch!

Een stralende lach, met een wit en schoon gebit dat is ook mogelijk voor jou!
Dit is een techniek die het tandglazuur tot in de diepte reinigt, zonder de structuur van de tanden aan te tasten. Het is vergelijkbaar met een super tandenpasta. Op deze manier is de cosmetische tandverzorging pijnloos en verschaft een onmiddellijke whitening.