Magic White

Een stralende lach, met een wit en schoon gebit dat is ook mogelijk voor jou!

Magic White heeft een schuimende techniek ontwikkeld dat het tandglazuur tot in de diepte reinigt, zonder de structuur van de tanden aan te tasten. Het is vergelijkbaar met een super tandenpasta. Op deze manier is de cosmetische tandverzorging pijnloos en verschaft een onmiddellijke whitening. Bovendien worden ook de onzuiverheden verwijderd die de tanden aantasten. Een natuurlijk product wat tanden en tandvlees niet schaadt, en je lacht weer stralend!

Mogelijk in Rotterdam, Spijkenisse en Barendrecht.

Voor wie is dit product geschikt?

Voor alle meerderjarige personen (18+) die wittere tanden wensen te hebben en tegelijkertijd de kwaliteit van de tanden wenst te behouden.

Mag je de sessie direct herhalen?

Ja dat mag. Indien je nog wittere tanden wenst mag je de tanden whitening nogmaals 30 min toepassen direct na de eerste behandeling. Je gaat dan voor de Magic Smile!

Wat is de frequentie waarbij je de tanden whitening mag toepassen/herhalen?

Aangezien de Magic White gel vergelijkbaar is aan een super tandenpasta, kan de whitening worden herhaald zodra de tanden weer wat geler worden. Gewoonlijks raden wij aan om eens in de twee maanden een sessie te houden. Dit garandeert een optimaal onderhoud van je tanden.

Hoe lang blijft het resultaat?

De meeste aanslag komt door voeding en drank, deze vermijden geeft een langer effect. Een goede mondhygiëne helpt uiteraard ook, poets met regelmaat uw tanden. Onze mousse om thuis te gebruiken zorgt er ook voor dat de tanden langer wit blijven. Met de juiste verzorging kan het resultaat 12 maanden aanhouden.

Welk resultaat mag ik verwachten:

Iedere klant geven wij gegarandeerd resultaat, jouw tanden zullen altijd witter worden en je lach mooier maken. Ieder mens heeft van nature een eigen tandkleur. We kunnen met behulp van whitening nooit een witter resultaat krijgen dan de oorspronkelijke kleur van je gebit. (De extreem witte tanden die u ziet bij de bekende Nederlanders zijn facings een schildje van porselein die op de tand wordt geplakt). Echter heeft vrijwel iedereen verkleuring van de tanden, dus ook jouw tanden kunnen mooier gemaakt worden.

Zoals gezegd zal je tevreden en met zichtbaar resultaat de deur uit gaan.

Enjoy your smile!

Hoe werkt het?

  • Je kleur wordt bepaald met behulp van een kleurenpalet
  • De tanden worden gereinigd met behulp van een poetsdoekje met antivlekken serum
  • De Magic White Coco gel wordt met behulp van een bitje op je tanden gezet
  • Je zit 30 minuten voor een lamp
  • Je spoelt uw mond met water
  • Samen bekijken we het mooie resultaat

We beloven je gegarandeerd resultaat!

Perfect Smile

45

1 x
half uur

Magic Smile

79

2 x
half uur

Duo Smile

79

Samen met een vriend(in) of familielid tegelijk
ieder 1x half uur