Bewegen

Lichaamsbeweging maakt je lichaam fit, slank zijn doet dat niet. Dus wil je voor het ultieme gezonde lijf en fitte gevoel gaan is bewegen essentieel.

Voor de duidelijkheid afvallen lukt bij ons prima zonder beweging. Maar wij weten uit ervaring dat mensen die af vallen ook meer energie krijgen. Je sjouwt immers minder ballast met je mee. En de goede voeding maakt ook dat je energieker wordt.

Als je wil (of van jezelf moet) gaan bewegen, stel jezelf dan haalbare doelen. Kies beweging die bij jou past en overdrijf niet met het aantal uren per week. Als je van geen beweging, naar twee keer per week een half uur gaat, maak je een prima start.

Bewegen kan ook zijn, de trap nemen i.p.v. de roltrap of lift, de fiets i.p.v. de auto, maar ook de auto net wat verder weg parkeren en een stukje wandelen. Als je de beweging in je dagelijks patroon aanpast, zal dit eerder een gewoonte worden en beweeg je op den duur veel meer zonder al te veel extra inspanning of tijd.

Sportschool

Onze CoachSizz praktijk in Spijkenisse werkt samen met Delta Sportcentrum. Een professionele sportschool, met het beste apparatuur en erg belangrijk, goed opgeleid personeel. Middels een strippenkaart van 20,-  kun je 12 keer sporten op de eGym Cirkel. Een work-out van een half uur met fitnessapparaten volledig afgesteld op jouw kunnen. Dat betekent voor iedereen toegankelijk, en op ieder gewenst moment van de dag te doen.

Uiteraard geldt deze samenwerking voor alle CoachSizz klanten. We weten dat gaan sporten best een drempel is. Ik beloof je bij Delta Sportcentrum voel jij je snel op je gemak, verschillende dames die daar werkzaam hebben ook een programma gevolgd bij CoachSizz. Ze weten hoe het is! www.deltasportcentrum.nl

12-trainingen strippenkaart 20,-

Personal trainer

Wil jij liever in kleine groepjes sporten en wellicht liever buiten? Sommige van onze vestigingen werken met een personal trainer. Vraag je coach naar de mogelijkheden in jouw stad. Bij voldoende aanmeldingen is een trainingsgroepje met ‘lotgenoten’ ook mogelijk. Sporten op eigen niveau maar wel uitgedaagd en fit worden, bij CoachSizz kan dat!

Vraag jouw coach naar de mogelijkheden en prijsopgave.

Wandelgroep

Niet sporten toch bewegen? Wandelen is een prima vorm van activiteit.

CoachSizz heeft vestigingen die wandelgroepjes vormen, wanneer jij je daarvoor aanmeldt ga je met andere klanten uit die praktijk heerlijk aan de wandel. Een stuk gezelliger dan alleen. Super om te zien dat er al mooie vriendschappen uit ontstaan zijn! Vraag jouw coach naar de mogelijkheden.

Sportzz Box

Sport jij liever thuis op momenten dat het jou uitkomt? Maar wel met de juiste oefeningen en attributen. We hebben voor jou de beweeg Boxx samen gesteld. Hierin zit een work-out samen gesteld door onze personal trainer. Maar ook alle spullen die je nodig hebt om een volledige work-out te kunnen doen. Met behulp van het schema van de personal trainer ben je fit en strak voor je het weet. En je doet het wanneer het jou uitkomt, ideaal toch!

Vraag jouw coach naar de mogelijkheden en prijsopgave.