Cryolipolyse

Bij cryolipolyse stellen we jouw vetcellen bloot aan temperaturen onder nul. De vetcel raakt hierdoor beschadigd en zal door je lichaam worden verwijderd, het resultaat is dat deze verdwijnt en niet meer terug komt.

Mogelijk in Rotterdam, Spijkenisse & Oud-Beijerland.

Liposuctie zonder operatie

Het is eigenlijk liposuctie maar dan zonder operatie en hersteltijd. Er is geen verdoving nodig, en op verschillende zones toe te passen. We werken met twee handles en dus altijd op twee zondes tegelijk. De behandeling doet geen pijn, je voelt je huid verkoelen. Na de behandeling kun je een wat tintelende huid ervaren.

Omdat het proces van het afbreken van de cel en deze uit het lichaam te laten verwijderen tijd kost. Zie je niet direct na de behandeling het resultaat. Dit proces duurt gemiddeld zo’n 5 weken. Onze ervaring is dat drie behandelingen het optimale resultaat geeft en daarom bieden wij de behandeling aan middels een drie-ritten-kaart. Het is een veilige en prettige methode om dat randje vet, dat er met diëten en sporten niet af gaat te laten verdwijnen. En dat terwijl je een boekje leest of een serie kijkt.

Veel gekozen zones zijn, buik zowel onder als boven de navel, lovehandels, de randjes op de rug bij de bh, heupen en bovenbenen. Er is geen hersteltijd nodig.

Wat doet het voor je

  • Plaatselijk afvallen, jij kiest waar
  • Blijvend resultaat
  • Geen herstelperiode, geen medische ingreep
  • Altijd 2 handles dus een groot behandelgebied
  • Optimaal resultaat na drie behandelingen
1

Intake

Tijdens de intake zullen we bepalen of het behandelgebied geschikt is voor de cryolipolyse behandeling. Cryolipolyse kan worden gebruikt voor oppervlakkig en ongewenst vet. Dat zijn vetcellen die net onder huid liggen en boven de spieren.
2

Het aanbrengen van de handles

Om de huid te beschermen tegen de kou brengen wij eerst een doekje met speciale gel aan. De handle wordt op de huid aangebracht en het sterke vacuüm zuigt de huid en onderhuidse vetlaag in de handle. Hier bevinden zich twee koelplaten, die de vetcellen laten verkoelen. De zuigkracht kan in het begin een tintelend gevoel geven.
3

Het koelen van de vetcel

Afhankelijk van de dikte van het vet duurt de behandeling van dat enkele gebied 45 tot 60 minuten en worden de vetcellen in de handles gekoeld met een temperatuur van maximaal -5 graden. De vetcellen zelf bereiken hierdoor een temperatuur van 2 tot 4 graden. Als de behandeling voorbij is, wordt de handle van het lichaam afgehaald en wordt het behandelde gebied 2 minuten lang gemasseerd. Hierbij kan de huid een rode kleur krijgen en een tintelend gevoel geven.
4

Natuurlijke afvoer van de vetvellen

Na de cryolipolyse behandeling zullen de vetcellen door het lichaam worden gezien als afwijkend en sterven af. De afgebroken vetcellen zullen gedurende 3 tot 5 weken na de behandeling, op een natuurlijke wijze worden opgeruimd en afgevoerd. Eenmaal door cryolipolyse verwijderde vetcellen komen niet meer terug.
5

Resultaat

Minimaal 3 weken na de cryolipolyse behandeling worden de eerste resultaten zichtbaar. Het proces van afvoeren gaat door tot 5 weken na de behandeling. Doordat het proces zo geleidelijk verloopt heeft de huid ook de mogelijkheid zich aan de nieuwe situatie aan te passen. Na 5 weken kunnen we een nieuwe behandeling inplannen. Er is er echter nooit voldoende resultaat na één behandeling. Voor het beste effect zijn minimaal drie behandelingen nodig, met tussenpozen van vijf weken.

Cryolipolyse

299

3 behandelingen