Weg met het jojo effect

Niet iedere dag is hetzelfde, gelukkig maar. Er moet ook ruimte zijn voor gezellig etentjes en een avondje uit gaan. Hier hoef je niet van aan te komen. Het zit hem in de juiste balans. Hiervoor hebben we meerdere manieren.

Goodmorning shake

Als je iedere dag start met een goodmorning shake begin je de dag goed. De shake is vezelrijk, bevat een derde van de benodigde voedingsstoffen en vult jou hierdoor goed. Je zit wat langer vol en je lichaam vraagt niet snel om eten omdat het langere tijd tevreden is. Zijn jouw weekenden wat zwaarder qua eten dan zal je dat gedurende de week compenseren met deze ontbijtshake.

Balansdag

Wil jij niet iedere ochtend een product nemen dan kun je ook per week 1 balansdag nemen. De meeste mensen kiezen voor de maandag, zodat ze het wat zwaardere weekend direct compenseren. Ben jij aangekomen in het weekend dan zal je dit na deze dag direct weer kwijt zijn. Op zo’n balansdag neem je drie producten en een lichte maaltijd van groente en vlees of vis. Of als het écht een gezellig weekend was 4 producten. Dinsdag ga je dan weer gewoon over je op normale patroon.

Weegkaart

Meten is weten, een cliché maar die zijn meestal waar!

Nadat je ons programma helemaal doorlopen hebt, bieden we je een weegkaart aan. Deze kost 25,- voor 5 weegmomenten en levert je een blijvend goed resultaat op. De afspraken plannen we vaak 1 x per maand en vaak ook direct in. Een stok achter de deur en je coach kan jou haar hulp bieden als dat nodig blijkt te zijn. En de ervaring leert dat het vooral heel fijn en gezellig is om contact te houden met je coach waarmee je samen dat geweldige doel bereikt hebt. Wij zien dat op gewicht blijven een stuk makkelijker is voor de mensen die gebruik maken van de weegkaart.